#ZEMESGARŠA vakariņas

#ZEMESGARŠA vakariņas

Ik zeme garšo citādi, jo katrai ir cita saule un cita augsne. Tāpat ar Latvija. Ticam, ka tā mums garšās ir gana bagāta. Latvijas zemes garšas cildinot un kopjot, šefpavārs Dzintars Kristovskis diendienā Valmiermuižas alus virtuvē rada nebijušu garšu un noskaņu salikumus šķīvī no tieši Latvijas zemē un gadalaikos augušām veltēm.

Zandarts, ķerts teiksmām apvītajā Burtniekā, melleņu ievārījums no Zilākalna dūmakainajiem mežiem, maizīte, cepta no bioloģiski audzētiem kviešiem, augušiem tepat Kocēnu klajajos laukos. Ik augs, ikviena odziņa te elpo to pašu vēju un sildās tajā pašā saulīte, kurā mēs paši. Gādīgu roku audzēti, pilnbriedā noplūkti un meistarīgi pagatavoti.

Lai paši savu zemi iepazītu un prastu ar to lepoties, aicinām izrauties no pilsētas steigas un izzināt #zemesgarša stāstu Valmiermuižā, dodoties pārsteidzošā garšu ceļojumā septiņu kārtu garumā ar katram ēdienam pieskaņotu Valmiermuižas alus pāri. Līdz ar mielastu rodot stāstu par to, ko šajā sezonā dāvā Latvijas daba.

Zemesgaršas vakariņas

20.maijā, plkst. 18:00, Valmiermuižas Alus virtuvē, Valmiermuižā, pie Valmieras

Cena vienai personai 45 EUR (vakariņas septiņās kārtās ar pieskaņotām Valmiermuižas alus garšām*)

Lūdzam iepriekš rezervēt galdiņu, ziņojot alusvirtuve@valmiermuiza.lv vai 20264269

#zemesgarša

*Ja ciemos brauksi, pie stūres esam, maltītei, tikpat smalki, kā alu, pieskaņosim dzērienus bez grādiem.