Latvijas rabarberu zelteris svētku pudelē

Kas gan tā bija par bērnu dienu prieka sajūtu, kad laukos pie vecmāmiņas varēja izskriet basām pēdām pagalmā un saplūkt pirmos pavasara saules apmīļotos rabarberus. Turpat, naski mērcot cukura dozē sarkani sīvo kātu, laimē aizmiegt acis. Tie bija svētki ikdienā!

Šo bezrūpīgo sajūtu iedvesmoti, GARDU MUTI ietērpuši bērnības prieka garšu – rabarberu zelteri svētku brunčos un radījuši skābeni spirdzinošu svētku dzērienu no Latvijas laukos audzētiem rabarberiem. Tiem piemīt garstāvokļa uzlabojošas īpašības, kā arī 100 grami rabarberu kātu satur tikai 25 kilokalorijas. Tas ir tik īsts, tīrs un dabīgs, lai bez bēdas goda vietā celtu kā ikdienā, tā svētkos.

Tā ir tīra Latvijas garša: ūdens, rabarberi, nedaudz cukura. Nekā lieka. Ūdeni iegūstam no Valmiermuižas 120 metru akas dzīlēm, ko spirdzinājumam bagātinām ar ogļskābo gāzi. Rabarberu sulas darīšanā tiek izmantoti tikai Latvijas laukos audzēti rabarberi. Zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus. To iesakām baudīt atdzesētu +5 grādu temperatūrā (no ledusskapja), lai pilnībā izjustu spirdzinājuma garšu.

Kur iegādāties?

Zelteri iespējams iegādāties abās Valmiermuižas tirgotavās.
 

Valmiermuižā

Valmiermuižas alus tirgotava līdzās alus darītavai
Dzirnavu ielā 2, Valmiermuižā (skatīt kartē).


Rīgā

Valmiermuižas alus tirgotava Rīgā
A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”, Rīgā (skatīt kartē).

Internetā

Valmiermuižas interneta veikalā