Ūdenāde

Dzēriens, kas ir ūdens un tajā pat laikā arī limonāde. Dzēriens, kuram nav pievienots nedz cukurs, nedz krāsas. Dzēriens, kas ir gan veselīgs, gan garšīgs - ūdenāde.

Garškopju kustība „Gardu muti” turpina pildīt garšu iepazīšanas celmlauža lomu, piedāvājot arvien jaunus atspirdzinājumus, kam iedvesma smelta Latvijas dārzos, pļavās un mežos. Pēc vairāk nekā pus gadu ilgām degustācijām un garšu pieslīpēšanas, svelmainajās vasaras dienās, kurās veldzējumu meklē kā ķermenis, tā arī prāts, jūsu vērtējumam nododam pavisam jaunu, dzirkstošu un svaigu veldzējumu!

Ūdenādes no šobrīd veikalos rodamā ūdeņu un limonāžu klāsta atšķiras ar to, ka tām nav pievienots nedz cukurs vai krāsas, nedz arī saldinātāji, biezinātāji, irdinātāji, garšas pastiprinātāji vai citi ķīmiski brīnumi. Spirdzinājumam piešauta vien kāda ogļskābās gāzes dzirksts, lai ūdenādes labāk remdētu slāpes karstās vasaras dienās, pēc kārtīgām fiziskām aktivitātēm vai mirkļos, kad prāts pārkarsis!

Valmiermuižas tirgotavu plauktos Valmiermuižā, Rīgā un Siguldā, rindojas pīlādžu-cidoniju un upeņu-lavandu ūdenādes. Vienai raksturīgs cidoniju sulas spraunais skābums un pīlādžu ekstrakta rūgtās notis, savukārt otro iekārojamu padara upeņu sulas un lavandas reibinošās smaržas buķete.

Tikai Latvijas mežos, dārzos un pļavās ievāktas ogas un augi!

Kur iegādāties?

Gardu muti ūdenādi 0,33l un 0,5l tilpumos iespējams iegādāties Valmiermuižas tirgotavās.

Valmiermuižā

Valmiermuižas alus tirgotava līdzās alus darītavai
Dzirnavu ielā 2, Valmiermuižā (skatīt kartē).


Rīgā

Valmiermuižas alus tirgotava Rīgā
A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”, Rīgā (skatīt kartē)

Stockmann
13. janvāra iela 8, Latgales priekšpilsēta (skatīt kartē).

Internetā

Valmiermuižas interneta veikalā

Herbas interneta veikalā