Ziemas saulgriežu svinības un tirdziņš GARDU MUTI

Ziemas saulgriežu svinības un tirdziņš GARDU MUTI

Turpinot tradīciju par gadskārtu atzīmēšanu, 16. decembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 līdzās Valmiermuižas alus darītavai pieskandinās Ziemas saulgriežu svinības un tirdziņš GARDU MUTI. Baudīsim ziemīgu un gaišu kopābūšanu, atbalstīsim vietējos tirgotājus un lustēsimies kārtīgā danču vakarā.

Ziemas saulgriežu svinībās un tirdziņā GARDU MUTI ieradīsies tuvāki un tālāki mājražotāji, kuri piedāvās sanākušajiem dažnedažādus labumus svinību galdam. Tirdziņā varēsi atrast mājražotāju gardumus, amatnieku meistarstiķus, tradīciju darbnīcas un ķekatniekus.

No amatnieku meistarstiķiem sanāks labas dāvanas mīļajiem un krāšņumlietas svinībām. Tirgošanos un viesus apraudzīs ķekatnieki no folkloras kopas „Dandari”.

Dienu noslēgsim plkst. 18.00 ar lustīgu izkustēšanos danču vakarā ar folkloras kopu „Dandari” Valmiermuižas alus viesistabā. Biļetes: šeit.

Svētdien, 17. decembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 būs iespēja sasildīt vēderus un pamieloties Latvijas garšu vēlajās brokastīs Valmiermuižas alus virtuvē.

Tirgotāju pieteikšanās šeit.