Latvijas rabarberu zelteris

Atceries, kad bērnībā, skolas brīvlaikam sākoties, devies pie vecmāmiņas uz laukiem, bridi basām kājām dārzā un rāvi klēpjiem rabarberus! Tas bija tas retais brīdis, kad uz galda tika nolikta lielā cukura doze un Tu tajā naski mērci kraukšķīgo rabarbera kātu un kāri grauzi kā pasaules lielāko kārumu. Nu, lūk, esam nolēmuši atgriezt šo bērnības sajūtu, iepildot pudelītē skābeni atsvaidzinošo rabarberu zelteri.

Garškopju kustība Gardu muti, turpinot lolot Latvijas garšas, atgriež sen aizmirsto, bet tik ļoti vērtīgo Latvijas dabas gardumlietu, zālīšu, augu un ogu pārpilnību, radot arvien jaunas buķetes no sen zināmām garšām un smaržām. Esam darījuši zelteri ar īstu bērnības vasaras garšu – no Latvijā augušiem rabarberiem.

Zeltera gatavošanā izmantota rabarberu sula, kuru gādājam no Latvijas uzņēmuma „Very Berry”, kas atrodas Gaujienas pagastā. Pilnīgākai garšai pievienojam Latvijā audzētu rabarberu sīrupu no SIA „Leatus”, kā arī pilienu „Very Berry” dzērveņu sulas. Ūdeni iegūstam no Valmiermuižas dziļurbuma akas, ko bagātinām ar ogļskābo gāzi, iegūstot dzirkstošu, skābeni spirdzinošu zelteri. Rabarberu zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus.

Iesakām baudīt atdzesētu +5 grādu temperatūrā (no ledusskapja).

Kur iegādāties?

Rabarberu zelteri iespējams iegādāties abās Valmiermuižas tirgotavās.
 

Valmiermuižā

Valmiermuižas alus tirgotava līdzās alus darītavai
Dzirnavu ielā 2, Valmiermuižā (skatīt kartē).


Rīgā

Valmiermuižas alus tirgotava Rīgā
A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”, Rīgā (skatīt kartē).

Veikalos Stockmann, SKYRiga Spirits&Wine Outlet

Visā Latvijā

Veikalos top!, RIMI, Citro, Elvi.

Internetā

Valmiermuižas interneta tirgotavā

Rimi e-veikalā

Spirits&Wine

Gemoss

Herbas

Nuko

Vinitim

Esūtījumi

Klaips