Miera vēstēja

Valmieras pievārtē, Vaidavas „Silkalnos”, saimnieko viena no Latvijas zinošākajām zāļu sievām – Zeltīte Kaviere. Ja reiz kaimiņos sastopami tādi gudri ļaudis, Gardu muti garškopji dodas ne vien padoma prasīt, bet arī zālītes sagādāt, lai radītu jaunu, veselību stiprinošu vēstēju.

No Latvijas dabas miera vēstēja ņēmusi dienas stresu aizgaiņājošo sarkano āboliņu, no mūsu dārziem – slāpes lieliski veldzējošo jāņogu un sildošo aveni, savukārt no Zeltītes bioloģiskās saimniecības nākušas organisma imūnsistēmu stimulējošā pūķgalve un miegu veicinošā ugunspuķe.

Uzklausot pirmās proves baudītājus, esam radījuši Gardu muti miera vēstējas otro provi. Sastāvdaļas tajā ir nemainīgas, vien pūķgalvi esam pievienojuši par kādu saujiņu vairāk, savukārt ugunspuķe un sarkanais āboliņš ir par kripatu mazāk. Mierinošais spirdiznājums pārsteigs ar vieglu un izteiksmīgu aromātu, raisot sajūtas par pilnbriedā ziedošu pļavu laukiem tveicīgā vasaras pievakarē

Zinošā zāļu sieva Gardu muti miera vēstēju iesaka kā izcilu tīro Latvijas garšu alternatīvu pašiem mazākajiem pēc ikdienas gaitām bērnu dārzā, kad tā vien gribam palutināt mazos ar kādu veselīgu našķi! Tāpat viņa to iesaka baudīt steidzīgajās ikdienas gaitās, kad nepieciešams nomierināt satrauktu prātu, kad jāizšķiras par gala lēmumu - ar vēsu prātu!

Kur iegādāties?

Gardu muti miera vēstēju iespējams iegādāties Valmiermuižas tirgotavās.

Valmiermuižā

Valmiermuižas alus tirgotava līdzās alus darītavai
Dzirnavu ielā 2, Valmiermuižā (skatīt kartē).


Rīgā

Valmiermuižas alus tirgotava Rīgā
A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”, Rīgā (skatīt kartē).