Ziemas saulgriežu dāvanu tirgotava Valmiermuižā

No 10. līdz 24.decembrim Valmiermuižas alus viesistabā mājos ziemas saulgriežu dāvanu tirgotava, kur vienuviet iegādājami Latvijas mājražotāju rūpīgi gatavotie cienasti, darinājumi un ciemakukuļi. Lai svētku gaidīšanas laikā sirdī mājo miers un sarūpētās dāvanas būtu ar mīlestību un rūpību tepat Latvijā radītas, arī šogad aicinām atbalstīt vietējos tirgotājus.

Amatnieki būs sarūpējuši etnogrāfisku rakstu un mežģīņadījumus, siltas zeķes un cimdus, sveces un svečturus, pulksteņus un koka fotogleznas, dabīgās ādas un stikla rotas, ziedūdeņus skaistumam un veselībai. Savukārt, svētku mielastam būs iespēja gādāt pašu grauzdētu kafiju, Latvijas dārza un meža veltes burciņā, ķiploku “kompetes”, šņabi un granulas, ķirbju sēklu marcipānu un bezglutēna cepumus.

Tāpat būs iegādājami sociālā uzņēmuma “Iespēju tilts” roku darbi, kurā vieni no amatniekiem ir “Dravnieki”, personas ar garīga rakstura traucējumiem. Šie amatnieki ar lielu degsmi un mīlestību darbojas un rada Montessori attīstošās rotaļlietas un galdu spēles, kā arī citas ikdienai nepieciešamās preces. Iegādājoties viņu radīto, atbalstīsim darba integrācijas attīstību un palīdzēsim sociāli neaizsargātajiem un radošajiem iedzīvotājiem.

Turpat blakus pieejams arī plašais Valmiermuižas alus tirgotavas klāsts ar jau iecienītiem dzērieniem un smalkiem ciemakukuļiem, pašceptu maizi un kruasāniem, sukādēm un iesala pēperkokiem, kā arī citiem vietējiem našķiem. No piektdienas līdz svētdienai Valmiermuižas alus virtuve gaidīs uz gardu un brangu maltīti, kurai krodzinieki piemeklēs arī saderīgus alus brūvējumus.

Gan lieliem, gan maziem būs iespēja doties zirgu izjādēs pa omulīgi izgaismotām un piesnigušām Valmiermuižas parka takām, apvienojot dāvanu iegādi ar izbraucienu svaigā gaisā.

Dāvanu tirgotava darbosies “zaļajā režīmā”:

Pirmdiena – ceturtdiena | 12.00 – 19.00

Piektdiena | 12.00 – 20.00

Sestdiena | 10.00 – 20.00

Svētdiena | 10.00 – 16.00

Lai gardi un ar sirds siltumu bagāti svētki!