Upeņu morss ar pieneņu sīrupu

Kad vienā katlā liek tādas dāmas kā upene un pienene, šķiet, par spīti gadalaikam, kas aiz loga, būsiet nonākuši vasarā, kad no sirds var ļauties smaržām, garšām un krāsām.

Sastāvdaļas esam norādījuši vienam kokteilim, bet jūs taču zināt, ka tas vislabāk garšos labā kompānijā. 

upene ar pieneni 6.jpg

Sastāvdaļas (vienam dzērienam):

  • 200 g Gardu muti upeņu morss

  • 20 g pieneņu sīrups

  • Saberzts ingvers (pusotra šķipsniņa)

  • Saberztas krustnagliņas (puse šķipsniņa)

Pagatavošana:

Morsu un sīrupu lej katliņā, pievieno ingveru un krustnagliņas. Silda uz plītiņas līdz pirmajiem garaiņiem (65 – 70 grādos pēc Celsija).

Lai labi garšo!