Upeņu - lavandas ūdenāde Valmieras vasaras teātra festivālam

“Vai tu tici brīnumiem”, jautāja upene, zem kuras ogu pilnajiem zariem paēnī skumji gulēja rotaļu lācītis. “Nezinu”, bailīgi atbildēja viņš. “Nebaidies”, čukstēja netālu ziedošā lavanda un ar savu aromātu iedvesa mieru. Tā radās draudzība un pasakains piedzīvojums, kas pilns mīlestības un maģijas. Tikai viens malks upeņu sprigtā skābuma un lavandas reibinošā aromāta palīdzēs atgūt dzīvesprieku un aizmirst skumjas.

Par godu Valmieras vasaras teātra festivāls 2021 Gardu muti garškopji ir radījuši īpašu dzērienu - ūdenādi ar upenēm un lavandu. Ūdenāde ir gards vidusceļš starp ūdeni un limonādi, kur pievienots tikai nedaudz cukura. Upenes ievāktas Latvijas dārzos, kuru sula tapusi “Very Berry”, savukārt, lavandas sauli un zemes spēku smēlušās Latvijas pļavās, kuru ekstrakts tapis SIA “L.Ē.V”, bet dzidrais akas ūdens no Valmiermuižas.

Šī gada festivāla tēma - PASAULE CITA ACĪM. Ar šī gada programmu, kas veltīta bērnu / jauniešu auditorijai un ģimenēm kopumā, vēlamies veicināt sabiedrības saliedētību, empātiju un savstarpējo iecietību, kas īpaši svarīga laikā, kad dažādi informācijas lauki, sociālie burbuļi un nepārvarama vara grauj mierīgu līdzāspastāvēšanu.

Pasākumu programma un papildus informācija par Valmieras vasaras teātra festivālu 2021.

Kur iegādāties?

Valmiermuižā

Valmiermuižas alus tirgotava līdzās alus darītavai
Dzirnavu ielā 2, Valmiermuižā (skatīt kartē).


Rīgā

Valmiermuižas alus tirgotava Rīgā
A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”, Rīgā (skatīt kartē)