Latvijas bio bērzu sula

Latvijas bio bērzu sula

Bērzu birzs latviešiem vienmēr bijusi vieta, kur rast mieru, smelties viedas zināšanas un iegūt sirdsskaidrību. Bērza baltā miza asociējas ar tīrību un gaismu. Bērzs ir labsirdīgs koks, kas simbolizē dzīvību. Pavasarī daļu savas plaukstošās enerģijas bērzs dāsni dāvā arī mums.

bērzu sula

Pavasarī, kad bērzos sāka kņudēt alkas pēc saules un pumpuri rosījās uz plīšanu, Gardu muti garškopji pielēma šo ziedoņa dzīvības sulu iepildīt arī pudelēs, lai modinātu mūs visus dzīvespriecīgai vasarai. Lai būtu pavisam droši par garšu un vērtību šai pavasara spēka dzirai, rūpīgi tika izvēlēti bērzi, kuri ieguvuši bioloģisko sertifikātu.

Bioloģisko bērzu sulu mums gādā SIA „Birzī”, kuri ir īsti sava aroda pratēji tās tecināšanā, izmeklējot brangākos un spēcīgākos kokus. Garškopji ar īpašu rūpību svaigas, neraudzētas tās pilda pudelēs, nepievienojot liekas garšas un aromātus!

Gāzēto dzērienu cienītājiem pieejama arī bērzu sula, kurai pievienota ogļskābā gāze, tādā veidā padarot garšu vēl izteiktāku un spirdzinošāku.

Bērzu sula var saturēt dabīgas nogulsnes un nokrāsās kļūt nedaudz dūmakaina.

Jau izsenis zināmas bērzu sulu labās un pat dziednieciskās īpašības - tās attīra organismu, uzlabo imunitāti, apgādā ķermeņa šūnas ar organiskajām skābēm, uzlabo vielmaiņu, tīra nieres, izskalo sāļu nogulsnējumus no kaulu locītavām, attīra asinis no liekajām vielām un veic vēl daudz organismam labvēlīgas un arī dziednieciskas funkcijas. Jāuzsver, ka arī pēc pildīšanas pudelēs bērzu sulās saglabājas organismam tik vērtīgās minerālvielas. Īpaši izceļams ir kālijs, kalcijs, magnijs. Gardu muti bioloģiskā bērzu sula ir labs ūdens aizstājējs, jo sulu sastāvā ir tas pats ūdens, kas tomēr satur vairāk vērtīgu dabas dotu vielu.

Iesakām baudīt atdzesētu +5 grādu temperatūrā (no ledusskapja).